Известие

Collapse
No announcement yet.

Обслужване на GTV 2.0 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обслужване на GTV 2.0 TS

Здравейте, някой ако скоро е сменял комплект ангренаж + паразитни ремъци и ролки може ли да каже колко излизат със смяната? Трябва ли да сменя също водната помпа и вариатора? Със по-стария мотор съм - 150кс. с металния капак- AR1620... Видях, че има тема за части и консумативи, но тя е отдавна и скоро не е писано. Също ме интересува къде да ги сменя, без да окендзат колата?
    Last edited by Monster; d.m.y г., 14:38.

Първоначално публикувано от Monster Покажи съобщение
    Здравейте, някой ако скоро е сменял комплект ангренаж + паразитни ремъци и ролки може ли да каже колко излизат със смяната? Трябва ли да сменя също водната помпа и вариатора? Със по-стария мотор съм - 150кс. с металния капак- AR1620... Видях, че има тема за части и консумативи, но тя е отдавна и скоро не е писано. Също ме интересува къде да ги сменя, без да окендзат колата?
    Приготви си грубо 300лв за ремъци ролки и диагностика.
    Аз съвсем скоро разпитах във клубните сервизи защото и на мен ми предстои.
    Ако искаш да смениш и свещи с хубави 200лв само свещите

Comment

Колега,избери си един от сервизите от раздела на форума-този който ти е най-удобен!Ако искаш по-конкретен съвет от колегите за сервиз,пиши в кой град си!Поздрави!
      Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
      Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
      SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
      Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Ако си наистина маниак и искаш да си сигурен на 100% в консумативите които сменяш и смениш наистина всичко което "стандартно" се сменя, обслужването ще ти струва около хилядарка. Говроя за смяна на всички течности по колата с качествени такива и т.н., като в тази цена слагам и един хубав "панелен" филтър К&N чисто нов

Comment

От София съм. Гледах цени за вариатор в Евро07 389лв. По евтин от къде може да се намери?

Comment

От София съм. Гледах цени за вариатор в Евро07 389лв. По евтин от къде може да се намери?
            Навсякъде другаде е 100лв поне по- ефтин.

Comment

Тук имаш добър избор от читави сервизи,можеш да избираш и по квартал... Прочети в раздела и си избери.
              Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
              Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
              SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
              Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Working...
              X